25.3.2009

Uusi aamu taas

Aurinko paistaa ihanasti, kömmin sängystä ylös vähän vaille kahdeksan :) Ihana olo, kun on saanut unirytmiä kohdalleen, ja päivässä on nyt enemmän tuntejakin :D Tai no, siltä se ainakin tuntuu.

Jännittää, huusin www.huuto.netissä pari kasvikirjaa ja kukkien siemeniä.. Saa nähdä mitä tulee. Laitoin myös sähköpostia yhdestä kirjasta, ostin tuossa ennen joulua yhdeltä naiselta Enni Mustosen kirjan Mustasukkaiset, ja nyt huomasin, että hällä olisi ollut muitakin saman kirjailijan teoksia. Katsotaan irtoaisiko muita teoksia edulliseen hintaan!

Kirjat on aina olleet suuri heikkous mulle. Kirjakaupoissa käynti rahattomana on ku isku tikarilla rintaan. Toiset voisivat verrata sitä jossain eläinten orpokodissa käymiseen. Suuri tuska, jos ei pysty pelastamaan kaikki suloisia ja ihania otuksia. Mulla tulee sama fiilis kirjoista! "Oi, tuo olisi todella mielenkiintoinen, ja tuo, tuo ja tuo! Tuokin olisi noin edullinen... Tuo olisi mahtava lisä kirjahyllyyn..." Kirjahyllyssä on nytkin jo kiitettävästi sekalaisia kirjoja. Esim Torey Haydenin, joka on yksi suosikkikirjailijoitani, teoksia löytyy pokkareina, ja pari kovakantista. Anu Holopaisen tuotantoa jonku verran.. Harmillisesti en oo löytänyt Anun vanhempaa tuotantoa mistään :/ Sitten onkin aika sekalaista kirjallisuutta + sarjakuvia, mm. Nemi, Baby Blues, Kamut, Viivi ja Wagner...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)